برای دیدن لیست قیمت اتصالات فشار قوی ساکولت لطفا به پایین صفحه مراجعه کنید . قطعه ساکولت از خانواده اتصالات ساکت ولد یا به عبارتی جوشی بشمار میرود از ساکولت در کاربریهای با فشار کم و لوله با قطر های کوچکتر استفاده میشود باید ذکر کرد که روش لوله هایی که از آنها انشعاب گرفته شده به روش اتصالات ساکت ولد میباشد ، ساکولت برای ایجاد انشعاب ۹۰ درجه استفاده میشود . برای اتصال ساکولت در جهت و طرف لوله نیازمند به یک اتصال جوشی میباشیم .
محصولات مرتبط
ساکولت (SOCKOLET ) چیست ؟
اتصالات یا قطعه ساکولت فشار قوی جزو یک گروه ازolet ها است و از آن برای انشعاب یا خروجی گرفتن از خط اصلی لوله ها و یا برای نصب کردن تجهیزات فرعی مثل سنسور های فشار و دما و ابزار خاص و همچنین تجهیزات کنترلی مثل شیر اطمینان بر روی خطوط اصلی لوله ها به کار برده میشود. همچنین ساکولت از دسته ی اتصالات فشار قوی ساکت ولد محسوب می شود. که یک سمت آن به شکل منحنی می باشد برای اینکه روی لوله اصلی (Header) بدون هیچ مشکلی قرار گیرد و جوش داده شود و یک طرف آن که به صورت ساکت یا سوکت است و لوله فرعی (Branch) در قسمت داخل آن قرار میگیرد و سپس عملیات جوشکاری انجام داده میشود و آب بندی آن 100 درصد عالی میباشد.
از مشخصه ها و ویژگیهای ساکولت فشار قوی:
از قطعه اتصالات ساکولت هم برای فشارهای بالا وهم دماهای بالا استفاده میشود.جنس آلیاژ این اتصالات از جنس فولاد کربن و استنلس استیل و آلیاژهای 347 داپلکس و اینکونل 625 و 321H و سایر مواد مورد نیاز مشتری ساخته میشوند که قدرت تحمل فشار و دماهای بالا را دارند.
ساکولت ها قابلیت تحمل فشار را دارند و اینگونه طراحی و ساخته شده اند که تحمل فشارهای بالا در لولهها و سیستمهای لولهکشی را بخوبی فراهم کنند. از درجه و ظرفیت تحمل فشار ساکولت باید گفت که بستگی به جنس آلیاژ ساخته شده ساکولت و اندازه قطر و میزان ضخامت لوله اصلی و کلاس ساکولت دارد که با توجه به استانداردهای تولید و مشخصات فنی قطعه ی اتصالات ساکولت فشار قوی با اطمینان میتوان گفت که این قطعه تحمل فشارهای بسیار بالا را دارد.
ساکولت قابلیت داشتن تحمل دما را نیز دارد بطوری که قادر به تحمل دماهای بسیار بالا در فرآیندهای صنعتی را دارا میباشد.میزان محدود دماهای قابل تحمل برای هر نوع و جنس بستگی به آلیاژ ساخت ساکولت دارد که در این اتصالات ممکن است مقداری متفاوت باشد که برای استفاده در محیطها و مکانهایی با دماهای بسیار بالا نظیر نیروگاهها و پتروشیمی وهمچنین صنایع شیمیائی باید این قطعه ی اتصالات ساکولت فشار قوی را با جنس آلیاژ مناسب آن مکان انتخاب کرد.
ساکولت ها از درصد مقاومت شیمیایی بالایی برخوردار میباشند که این اتصالات ساکولت بطور معمول دارای مقاومت شیمیایی بالایی هستندو به این معنی میباشد که ساکولت ها در برابر اثر و واکنش مواد شیمیایی مختلف مانند مواد اسیدی و مواد قلیاییپ و همچنین محلولهای نمکی و مواد شیمیایی که حالت فرسایش وخورنده ای دارند مقاوم میباشند.
استاندارد های مربوط به ساکولت:
استانداردهای مختلفی برای اتصالات فشار قوی مثل ساکولت در خطوط وجود دارد که برای اینکه از عملکرد و کاربرد ایمن و صحیح آن اطمینان حاصل شود رعایت کردن آنها بسیار حائز اهمیت و مهم است. بعضی از استانداردهای مربوط به ساکولت فشار قوی عبارتند از:
استاندارد ASME B11 که این استاندارد برای ساکولت توسط انجمن مهندسان مکانیک آمریکا (ASME) تهیه شده است و باید عنوان کرد که برای اتصالات فولادی فشار قوی مثل ساکولت نیز استفاده میشودو این استاندارد باید شامل مشخصات فنی و اندازه ابعاد و دارای سرتیفیکیت معتبر برای شناسایی مترال شیمیایی ساکولت مورد استفاده است که شما میتوانید از مجوعه تامین تجهیز استیل اول آن را تهیه کرده و در ادامه همچنین مواد مورد استفاده در ساخت و روشهاو حالت های تست اتصالات میباشد.
استاندارد MSS-SP 97 به چگونگی نحوه تولید ساکولت فشار قوی میپردازد که شامل ابعاد، طراحی و جزئیات ساخت ساکولت فشار قوی میشود ، همچنین که این استاندارد اطلاعاتی درباره ی مواد استفاده شده و تست های آزمون و کیفیت مربوطه را دربر میگیرد. که شرایط خاص هر استاندارد را برای ابعاد و مواد و فشار کاری و دما و سایر جزئیات مربوطه تعیین میکنند.که این استانداردها برای ضمانت و استحکام و کیفیت اتصالات فشار قوی ساکولت مهم و بسیار حائز اهمیت میباشد که از آن برای پروژههای گوناگون و استفاده در صنایع گاز و نفت و پتروشیمی و صنایع سد سازی و معدن وغیره به کار گرفته میشود. باید عنوان کرد که با کمک استفاده از استانداردهای مربوطه به درستی و اطمینان اندازه و ابعاد و ویژگیهای ساکولت اطمینان حاصل کرد که امکان استفاده مطمئن و ایمن را فراهم میکنند. هر پروژه نیازمند به استاندارد خاص و مناسب خود میباشد.
استاندارد ASTM A105از دیگر این استانداردها میباشد که توسط جامعه استانداردهای ملی و فدرال آمریکا (ASTM) برای مواد آلیاژ فولاد کربن و استنلس استیل با آلیاژهای مختلف هم استفاده میشود. اتصالات ساکولت فشار قوی از آلیاژ مواد فولاد کربن ساخته میشوند و باید با استاندارد ASTM A105 سازگاری داشته باشند.
در ادامه باید گفت که از ساکولت فشار قوی در صنایعی خاص که کاربردهای حساس و خاص دارند استفاده میشود و این امکان وجود دارد که از استانداردهای دیگر مثل API 6A که برای صنایع نفت و گاز و پتروشیمی است و یا DIN که برای استانداردهای اروپا میباشد هم مورد استفاده قرار گیرند و در هر صورت کاربر برای انتخاب درست و صحیح و مناسب با استاندارد باید طبق احتیاجات و نیازها و مشخصات فنی که مربوط به کاربری خاص خود را دارد در نظر گرفت که با استانداردهای موجود و معتبر ی که قابل قبول است مطابقت داشته باشد.
کلاس ها و سایز های ساکولت فشار قوی :
اندازه کلاس ساکولت فشار قوی نشان دهنده ی میزان فشاری است که ساکولت فشار قوی تحمل میکند و این کلاس ها را به شکل کلاس 3000 و کلاس 6000 و کلاس 9000 تولید میکنند. ولی امکان اینکه در بعضی از موارد اندازه کلاس ها تغییر کند نیز میباشد بخصوص صنایع خاص و در کاربردهای خاص که برطبق سفارش مشتری تولید میشود. از سایزهای تولید شونده اتصالات ساکولت فشار قوی میتوان در سایز ها و اندازههای 1/2 اینچ تا 24 اینچ نام برد که هرچند میتوان در سایزهای بزرگتر نیز ساکولت را تولید کرد اما بستگی به استاندارد های تولید و تولیدکننده دارد که محدودیتهای سایز ممکن است وجود داشته باشند. برای انتخاب صحیح و درست سایز و کلاس اتصال ساکولت فشار قوی بهتر است با استانداردهای مربوطه و مشخصات فنی برنامهی خود هماهنگ باشید و همینطور میتوانید با مجموعه تامین تجهیز استیل اول تولیدکننده یا تامین کننده اتصالات فشار قوی مشورت کنید.
آلیاژهای این مدل ساکولت:carbon steel SA 105 / carbon steel for low temperatures (to -50 degrees). A350 LF2 CL.1
آلیاژهای این مدل ساکولت:stainless steel 304 / SA A182 / F304/L / TP304 / TP304L / A312 / stainless steel 316 / SA A182 / F316L / F321 / F347
همراهان گرامی برای دیدن لیست قیمت ساکولت فشار قوی لطفاکلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید